Önskelista för agilcoach.se

Många använder ordet Product Backlog vilket jag tycker är svårt att relatera till. Det ska beskriva vad som återstår att göra med produkten. För en produkt som är under utvecklande finns många idéer som ska prioriteras mot varandra och här finner jag ordet önskelista lämpligare. Alla vet att det handlar som saker man vill ha och alla vet vad det innebär att sätta något överst på listan.

Här är en oordnad önskemålslista över funktioner till agilcoach.se

Som skribent för ”agilcoach.se” vill jag:
  • Kunna posta mina tankar och insikter så att andra kan se dem. – DONE
  • Kunna tagga mina inlägg så att de kan kategoriseras – DONE
  • Ha en ”Fråga coachen”-sida där läsare kan ställa sina frågor direkt på siten. Och coacher (registrerade här) kan svara – DONE
Som marknadsförare av ”agilcoach.se” vill jag:
  • Kunna göra split-test på nya funktioner
Som admin och utvecklare för ”agilcoach.se” vill jag:
  • Kunna se vilka sidor våra besökare läser
  • Ha admingränsnittet på svenska – DONE
Som agil coach vill jag:
  • Sprida kunskap om agil utveckling
  • Få kunskap genom kommunikation med besökare